Ordning och reda!

Innan varje projektstart går vi igenom hela projektet tillsammans med er. Vi tipsar och ger råd, byter information och skapar de bästa lösningarna. Eftersom vi levererar allt från blocksatser till nyckelfärdiga hus är det mycket viktigt att ha korrekta underlag som vi gemensamt tagit fram i lugn och ro.

Självklart följer vi branschstandarder och alla gällande regelverk. Skulle vi se olika på saker diskuterar vi det mer än gärna över en lunch eller fika.

Beställning och leverans

När alla formella villkor är avklarade planeras projektet in i produktionen. Vi producerar alla block i vår hall i Tegsnäset utanför Vindeln, ca 6 mil från Umeå. Oavsett om det är en blocksats eller leverans med montering så packas och väderskyddas alla block i väntan på lastning.

Blocken levereras på lastbil ända fram till byggarbetsplatsen där de tas emot av montörerna.

Hantverkare med erfarenhet och kunskap

Våra snickare är erfarna och kompetenta. Vi arbetar med branschledande leverantörer av verktyg och material och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal.

I Västerbotten har vi ett bra urval av hantverkare som vi kan rekommendera. Vi utvecklar vårt samarbete kontinuerligt även i andra delar av Sverige.

Vill du få en offert?

Vet du exakt vad du vill bygga eller har du en tydlig bild av det? Vi har skapat ett offertverktyg i fem steg som ligger till grund för en fortsatt dialog mellan oss.