Om Tegsnäshus

Tegsnäshus har sitt ursprung i en passion för trä och byggnationer. Att skapa hem som ger känsla och trygghet är en ledstjärna i vårt arbete.

Vi som står bakom Tegsnäshus har en gedigen kunskap inom industriell produktion, husbyggnad och trä som material. Tegsnäshus står för yrkesstolthet, pålitlighet och flexibilitet.

Vi strävar efter att hitta lösningar som passar dig som kund och genom att använda byggmaterial av högsta kvalitet är vi ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Hos oss finns ett brett urval av material och tillsammans tar vi fram det bästa alternativet utifrån förutsättningarna. Vi använder oss av konstruktioner som är ledande och vi gillar att skapa det som ger det lilla extra.

Bakom Tegsnäshus finns Tegsnäs Group och URM Bygg. Tegsnäs Group är en koncern som producerar trämaterial till olika industrier, emballage och anrika Tegsnässkidan. URM Bygg är ett erkänt byggföretag inom husbyggnationer och snickerier.

Vår organisation är kärnfull, beslutsvägarna är korta och tillsammans är vi starka. Vår erfarenhet ger goda resultat.

Vill du få en offert?

Vet du exakt vad du vill bygga eller har du en tydlig bild av det? Vi har skapat ett offertverktyg i fem steg som ligger till grund för en fortsatt dialog mellan oss.