fbpx

Lediga tjänster

Snickare/Produktionsmedarbetare till Tegsnäshus

Tegsnäshus expanderar och vi behöver ytterligare en medarbetare till produktionen i vår fabrik i Tegsnäset!

OM OSS
Tegsnäshus är ett nytänkande och snabbt växande husföretag som har sitt ursprung i en passion för trä och husbyggnationer. Med stor flexibilitet och vilja att hitta lösningar skapar vi unika hem som ger känsla, trygghet och personlighet. Vi som står bakom Tegsnäshus har en gedigen kunskap inom industriell produktion, husbyggnad och trä som material. Tegsnäshus står för yrkesstolthet, pålitlighet och flexibilitet. Vi verkar för konstant utveckling. Vårt huvudkontor och produktionsanläggning finns i Tegsnäset 65 km väster om Umeå.

Läs mer om företaget på www.tegsnashus.se

Vi söker nu en snickare/ produktionsmedarbetare till vår fabrik i Tegsnäset.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tegsnäshus bygger säkert, torrt, tryggt och modulbaserat. Vi har skapat en helt ny anläggning i Tegsnäset anpassad för vår produktion. 

Som medarbetare i vår produktionshall ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att med yrkeskunskap, känsla och precision, bygga kompletta väggblock som våra villor, fritidshus och övriga byggnader består av. 

Arbetet är praktiskt och innebär att från start till mål producera färdiga element som sedan levereras ut till byggarbetsplatsen. 

Eftersom vi är ett företag som arbetar med ständiga förbättringar och med fokus på kvalitet innebär rollen även att du medverkar i utvecklingen av nya lösningar och smartare metoder. Du medverkar till god struktur och ordning på arbetsplatsen. 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är snickare eller som har tidigare erfarenhet av snickeri eller byggnadsarbete. Du kan även ha varit produktionsmedarbetare inom träindustriell tillverkning av byggkomponenter som till exempel takstolar, väggelement eller liknande. 

Meriterande är om du har körkort för travers och/eller truck. Likaså om du har övriga erfarenheter inom byggbranschen.

OM DIG SOM PERSON

Du är en strukturerad och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt likaväl som att jobba i team och känner samhörigheten till företaget. Vi tror också att du är kommunikativ och tycker om att vara en god kamrat samt visar respekt för dina kollegor. Du har en vilja av att utvecklas, ta eget ansvar och är driven. 

Tegsnäshus är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Som medarbetare hos Tegsnäshus är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Du blir en naturlig del av laget.

OM ANSÖKAN

Arbetsplatsen är i Tegsnäset och arbetstiden mellan kl 07.00-16.00. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Vi tillämpar en provanställning om sex månader. Tillträde sker enligt överenskommelse.

I rekryteringsarbetet använder vi oss av löpande urval.

Du skickar din ansökan till: info@tegsnashus.se 

Märk ansökan i ämnesraden med: Snickare Tegsnäshus.

Bifoga följande: Personligt brev, CV samt eventuellt övriga meriterade dokument. Specificera även om du erhållit certifikat för vissa installationsarbeten.

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet och de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov.)

Vid frågor, kontakta Erik Nilsson: 070-545 34 46

Välkommen med din ansökan!