fbpx

Tomter och hus i boviken

Vi har tomter och hus till salu i vackra boviken i Skellefteå. Nedan kan du läsa mer om området och även vilka hus som kommer byggas.

Boviksbadet - nära till det mesta

I Boviken bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur samt hav, Vad sägs om några minuters cykeltur till härlig sandstrand och havsbad. Utöver detta är det väldigt nära Nortvolts nya batterifabrik.

Vi säljer just nu två hus i boviksbadet. Husen är rymliga och man har gott om utrymme för både familj och hobbyverksamhet. I våra villor är det ett ordentligt ljusinsläpp och rymlig planlösning 

Kommande – 8 tomter i vackra boviksbadet. Kontakta oss för mer info. 

Kontakta gärna våra säljare för att få mer information om området och även vad det skulle kosta att förverkliga husdrömmen. Från att en affär är gjord siktar vi på att kunna leverera ett nyckelfärdigt hus under sensommaren 2022. 

Tomter och hus i boviksbadet

Nu säljs det tomter i vackra boviken i Skellefteå

Just nu släpper vi två av våra tomter i Boviken, område Boviksbadet. På tomterna kommer det byggas helt nya Tegsnäshus liknande modellen på bilden. I våra hus har du ett gott ljusinsläpp och en trevlig livsmiljö.

Boviken är ett väldigt attraktivt och lugnt område i Skellefteå där ni har nära till både havet men även Northvolts nya batterifabrik. Helt enkelt ett paradis för familjen.

Fakta tomter:

Boviken Tomt 175 – SÅLD

Boviksbadet Tomt 176

Karta 2 tomter

Karta flygfoto 2 tomter

Husen vi bygger

Ritningar & perspektiv

Här kan ni se hur husen ser ut utifrån 3D ritningar. Klicka på länkarna för att få upp ritningarna i fullstorlek.

Planlösning

Kortsida / sektionsvy

Fasadvy

Situationsplan

Tillval garage planlösning

Tillval garage Fasadvy 1

Tillval garage Fasadvy 2

Så här kan ert nya drömhus se ut

I våra hus använder vi modena vitvaror och det finns alltid stor valmöjlighet när det kommer till inredning. Nedan kan ni se hur våra hus kommer levererade i standardutförande.

Vill du bli kontaktad angående husen eller tomterna?

Kontakta vår säljare Erik så berättar han mer