Vår filosofi - frihet och personlighet

Med Tegsnäshus är friheten maximal. Hos oss kan du skapa ditt drömboende och sätta din personliga prägel. Du som kund är inte låst av modeller i en katalog. För oss är dina önskemål i centrum. De enda krav vi har är att projekten är byggtekniskt genomförbara och uppfyller gällande regelverk.

Tidigare genomförda projekt vill vi dela med oss av idéer och erfarenheter. Av hus vi bygger skapar vi därför nya husmodeller som andra kan ta del av och skapa egna drömboenden. Det är ett hållbart sätt för oss att ge tillbaka.

Redan från början när vi grundade Tegsnäshus insåg vi vikten av trygghet och pålitlighet. Lägg till flexibilitet och personlighet tillsammans med gedigna och trovärdiga konstruktionslösningar som även ger det möjligt för den personliga prägeln med arkitektur och utrymme för moderna tekniska lösningar. Vi kombinerar det med ett arv av hantverkstradition och i huvudsak lokalt norrländskt producerade råvaror och material.

Det ger ett resultat som vi sätter vårt namn på.

Vill du få en offert?

Vet du exakt vad du vill bygga eller har du en tydlig bild av det? Vi har skapat ett offertverktyg i fem steg som ligger till grund för en fortsatt dialog mellan oss.